Despre blog

Am simtit de multe ori nevoia sa discut despre diverse lucruri, nu neaparat incadrabile intr-o categorie. Din acest motiv, acest blog nu este unul declarat tematic, desi probabil multe subiecte vor fi din si despre online, marketing, comert electronic.

Ce veti gasi pe blog:

Opinii, ganduri, comentarii despre subiectele pe care le consider demne de discutat, care ma framanta sau ma pasioneaza si noutati despre proiectele la care lucrez. Sper sa ma gasiti pe mine, in cat mai multe ipostaze.

Ce nu veti gasi pe blog:

Comentarii anonime care vor sa transmita ceva ce autorul nu vrea sa-si asume public. Sau mascari, chiar daca sunt semnate. Apreciez limbajul decent si coerent.

Ce e bine sa stiti:

Tot continutul acestui blog imi apartine personal si imi asum intreaga raspundere pentru articolele si comentariile semnate de mine. Rapunderea pentru comentariile trimise apartine in totalitate autorilor acestora. Blogul nu implica in nici un fel compania(ile) unde sunt actionar sau lucrez si nu reprezinta decat opiniile mele personale. Sunt de acord cu preluarea partiala sau totala a continutului doar cu conditia specificarii sursei.

Daca doriti sa-mi trimiteti un mesaj in afara subiectelor discutate pe blog, va rog s-o faceti direct la radu at raduapostolescu punct ro. Imi rezerv dreptul de a nu publica comentariile in afara subiectului articolului la care sunt trimise, in functie de fiecare caz in parte.

Ce-mi doresc eu de la blog ?

Sa fie un spatiu util si relaxat de discutii.

Comentariile sunt inchise.