Despre mine

Sunt suficient de incapatanat incat sa-mi si iasa ce-mi pun in cap. De exemplu, am tinut cu tot dinadinsul sa ma fac doctor. Am invatat pe rupte si am intrat din prima la medicina pe vremea cand se facea inca scoala ca lumea. Din pacate, vremea respectiva nu a mai durat prea mult, vreo 3-4 ani, dupa care scoala s-a prabusit abrupt, dar asta e alta poveste. Ca stiinta, medicina mi s-a parut fantastica. Si acum imi aduc aminte de cursurile din primii ani cand stateam martea 12 ore la scoala si abia asteptam ultimul curs – anatomia – care incepea la 6 seara si se termina dupa 8, dupa care fugeam repede acasa pentru ca era ‘Spitalul de Urgenta’ la televizor. Pe masura ce treceau anii si am trecut de la teorie la practica si stateam tot mai mult in spitale, la capul bolnavilor, am inceput sa realizez ca aceea nu era deloc viata pe care mi-o doream. Era mult prea multa suferinta, boala, neputinta la care se adauga mizeria sistemului …etc. Stiam inainte de terminarea facultatii ca nu voi practica. Am terminat-o insa si nu-mi va parea rau niciodata ca am facut-o. A fost o experienta unica.

Am prins gustul online-ului prin ’97 cand am aflat, plin de uimire, cum e treaba cu email-ul. ‘Cum …si chiar ce scriu eu aici ajunge instant …atat de departe?!’ Se intampla intr-un laborator de la Poli.

In ’98, prin anul 3 de facultate, am inceput sa experimentez diverse site-uri pe host-uri free. Am inceput sa castig bani prin programe de afiliere. La inceput a fost amuzant, apoi a devenit ceva (aproape) serios. M-am decis sa fac ceva si in .ro si am ales, din pura intamplare si fara a avea nici o experienta, sa fac un site despre cariera si anunturi de joburi. Asa am creat ceea ce avea sa devina MyJob.ro, vandut la sfarsitul lui 2004 catre Netbridge.

2001, anul in care Bogdan m-a provocat/convins sa construim impreuna un magazin online. Am inceput in primavara si am muncit pana in decembrie, motivati de speranta ca vom prinde din plin sezonul de cadouri. Nu mai stiu exact data la care am lansat eMAG, dar prima comanda a venit pe 17 decembrie. Sarbatoare. Nu au mai fost multe comenzi pana la sfarsitul anului 🙂 …dar nu mai conta chiar asa mult. Pornisem.

Restul probabil ca il cunoasteti.

In prezent fac ceea ce am invatat experimentand in ultimii zece ani – marketing si eMAG. Sau invers. Si imi place la nebunie. Ce se intampla de aici incolo, discutam impreuna.

Bine ati venit!

Comentariile sunt inchise.