radu@apostolescu.ro

M-am tot gandit cum sa scriu acest post si am sa incep cu sfarsitul pentru ca, vorba aia, orice sfarsit e un nou inceput. La adresa de mai sus ma gasiti de acum inainte. Si va voi raspunde cu placere, fie ca aveti nevoie de un sfat, fie ca aveti un start-up sau doar o idee (geniala, cum altfel?) si putini bani s-o finantati, asa cum ni se intampla noua acum 13 ani. Mi-e atat de dor de vremurile alea incat as lua-o de la capat intr-un apartament/garaj/whatever 🙂

Cred ca schimbarea vine intr-un moment foarte bun pentru toata lumea. eMAG este pe varful valului, pregatit sa treaca la etapa cu adevarat mare, multinationala. Si toate astea nu in versiunea rece a definitiei corporatiei clasice, ci cu un spirit foarte proaspat care pune in valoare evolutia personala a fiecarui membru al echipei. Personal, mai cred ca pentru dimensiunea actuala si cea catre care se indreapta rapid e nevoie de oameni cu alta structura, cel putin fata de a mea. Le multumesc si le sunt recunoscator colegilor de la eMAG alaturi de care am trait niste ani fantastici.

Misiunea mea la eMAG s-a incheiat. Fara a planifica in vreun fel momentul asta, decizia a venit natural in urma a catorva saptamani de analize personale. Probabil ca putini inteleg dar e fascinant cum vocea aia interioara iti spune la un moment dat ca ti-ai atins maximul intr-un rol si e timpul sa-l schimbi.

Mi-am ascultat mereu instinctele. Azi am pornit mai departe 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Comentarii »

 
 

Discutam ?

XHTML: Poti folosi tagurile: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>