Am dormit putin…

…timp in care o echipa extraordinara mi-a redat capacitatea de a respira normal. A fost o operatie pe care o tot aman de vreo 15 ani pentru motive inutil de amintit (nu e urgent, parca nu e asa rau…etc). La doar cateva zile si inca departe de refacerea completa, rezultatul este deja spectaculos.

Multumirile speciale merg catre Dr. Bogdan Mocanu pentru tehnica extraordinara si metodele inovatoare de tratament, probabil unice in Romania, catre Dr. Anca Visan pentru cel mai linistit somn indus plus trezirea impecabila (onorat si mandru ca am fost colegi de serie toata facultatea :)) si nu in ultimul rand catre toti cei din echipa Spitalului Euroclinic Regina Maria pentru serviciile medicale si confortul excelente pe care nu e nevoie sa le mai cauti in afara tarii.

Multumiri, multumiri, multumiri.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Comentarii »

 
 

Discutam ?

XHTML: Poti folosi tagurile: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>