Nivelul urmator

Azi a fost ziua cea mai lunga, mai lunga parca decat ultimele luni de analize si pregatiri ale intrarii eMAG intr-unul dintre cele mai importante grupuri de online din lume. Stiri ‘pe surse’, intrebari, felicitari, prieteni, parteneri, felicitari, intrebari, intrebari, intrebari… Multumesc pentru toate, tuturor celor cu care am vorbit azi sau de la care am primit mesaje la care inca nu am apucat sa raspund.

Privind rapid in urma dar si in viitor, cateva ganduri personale despre ceea ce inseamna eMAG azi si despre pasul anuntat azi:

Am avut sansa sa am parteneri extraordinari – primul a fost Bogdan, apoi Iulian – oameni dintr-o bucata, care au pus mereu pe primul loc ceea ce am construit impreuna. Am inceput in doi oameni aventura asta, explorand si experimentand, pierzand noptile si urmarind aproape fiecare click, in speranta ca putem intelege ce si cum gandesc putinii romani care intrau acum 11 ani intr-un magazin online. Am continuat pana azi, schimband din cand in cand doar scara si ordinele de marime.

Am avut sansa sa intalnesc oameni extraordinari care au trecut prin echipa eMAG si dintre care multi sunt inca aici, de ani buni. Pentru ei, intrarea eMAG in Naspers inseamna trecerea la cel mai inalt nivel din punct de vedere profesional. Inseamna accesul la know-how-ul unui conglomerat de sute de companii online din toate colturile lumii si din unele dintre cele mai competitive piete. Inseamna posibilitati de evolutie personala practic fara limite si fara granite.

Am avut sansa sa particip la construirea unui brand mare care a accelerat adoptia celui mai modern model de comert in Romania, de la zero pana la un nivel comparabil cu pietele vest-europene. eMAG ca brand are acum sansa de a deveni unul de prima marime in Europa si sa joace in cativa ani in prima liga a retailului.

Probabil ca am si facut o treaba buna pana acum, eu cel putin sunt mandru de ce am realizat in ultimii 11 ani. Impreuna cu toti cei de mai sus cred ca am demonstrat, dupa cum spuneam si azi intr-o declaratie, ca visul american sau ce-o fi insemnad expresia asta, poate fi trait si pe pamant romanesc. Investind foarte multa pasiune, munca si valorificand sansele care iti sunt oferite.

Nivelul urmator abia incepe.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Comentarii »

 
 

Discutam ?

XHTML: Poti folosi tagurile: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>