Personal touch

logo_login2Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma simt mult mai bine cand sunt salutat in acest mod de site-urile pe care le vizitez.

Am finalizat la eMAG logarea cu Facebook, Google si Yahoo si pe langa importarea cu un click a datelor personale, un efect interesant este afisarea pozei personale in dreptul contului. Aceasta logare, sa spunem ‘universala’, este doar baza unei constructii foarte interesante care urmeaza. Stay tuned 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comentarii »

 
 • Robert spune:

  Salut Radu,

  E foarte misto ca ati facut asta. Totusi, nu mi se pare in regula lista de permisiuni solicitate pentru conectarea cu facebook. Daca nu ma insel se solicitata toate permisiunile posibile, inclusiv ca eMAG sa posteze pe wall-ul meu.
  Nu cred ca cei care inteleg despre ce e vorba in permisiunile astea o sa accepte conectarea cu facebook si e pacat. Eu o folosesc la multe site-uri care imi solicitata permisiune doar pentru informatii de baza si sa-mi trimita email-uri.

 • Darius spune:

  Daca am deja un cont eMag pot sa-l asociez cu contul de Facebook, Google sau Yahoo pentru a ma autentifica la un singur click? 🙂

 • Bagas spune:

  Ciorapel a comentat: SXL, da, iti pot (si iti vor) lua dneomiul. Exista pe undeva pe net (rotld sau alt registrar) o lista intreaga cu domeniile cumparate ante-aparitiei unor branduri, care ulterior au fost LUATE (nu cumparate, luate) proprietarilor.Singura sansa este semnarea unui contract prin care tu te obligi sa nu derulezi nicio actiivtate pe care o deruleaza cel ce detine marca Black Friday.

 

Discutam ?

XHTML: Poti folosi tagurile: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>