Scurt despre afiliere

Zice zoso aici despre ce a castigat din ProfitShare. La mai mare!

Postul de mai sus mi-a adus aminte sa va spun e un exemplu foarte bun despre care e rolul principal al afiliatului, dupa parerea mea: Nu sa convinga pe cineva sa cumpere de la un magazin sau sa anunte vizitatorii ca exista magazinul respectiv, cum gresit se crede, ci sa anunte pe site-ul sau, in timp real, noile promotii si produse. Iar daca site-ul respectiv ii are ca target pe cei direct interesati si magazinul are un awarness bun… voila ca se poate!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Comentarii »

 
 • vlad gidea spune:

  În primul rând felicitări pentru blog şi bun venit în blogosferă. Felicitări pentru eMAG.

  Afilierea e la început în România şi va mai dura cel puţin un an până vor înţelege toţii ce înseamnă marketing afiliat. Blogurile sau site-urile de nişă vor juca un rol foarte important deoarece cred ca ele vor realiza cele mai multe comisioane. Aveţi grijă de ele să crească pentru că trebuie făcută o investiţie pentru a avea succes pe viitor.

 • Bogdan spune:

  Am folosit si eu acest program de afiliere pana s-a intamplat ceva care nu mi-a placut, si am renuntat. Poate ca am prins eu o eroare de algoritm sau poate ca asa a fost sistemul.

 • Radu Apostolescu spune:

  @Vlad: Multumesc pentru comentariu, succes si tie. Vad ca te descurci ok.

  @Bogdan: Sistemul e perfectibil, vorbim pe mail despre problema respectiva daca esti de acord. Multumesc.

 • razvan spune:

  le urez succes celor care iti impartasesc opinia, dar nu vor avea succes niciodata.

  doar prin anunturi nu vor crea niciodata plus valoarea pe care se bazeaza un affiliate marketer, vor face cel mult bani de o inghetata. ideea nu e sa comvinga sa cumpere de la un magazin, ci sa cumpere un produs…

  just my 2 cents…

 • mugur spune:

  in Romania se castiga greu cu CPA, mai bine sa moara capra vecinului 😉

 • Monica spune:

  Ma intrebam daca nu fi un plus pentru promovarea eMag sa apareti pe liste de comparare a produselor. Pe site-uri cum ar fi: shopmania. De ex am cumparat de la dvs (in martie 2011)la un pret super un LCD Samsung 2333hd. Parca 940 lei. De curiozitate sa va uitati pe shopmania. Cel mai bun pret l-ar fi avut eMag-ul dar nu apare listat. Sunt mai multe tipuri de site-uri de acest gen pe care nu apare eMag.

 

Discutam ?

XHTML: Poti folosi tagurile: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>